Η ZACF της Νότιας Αφρικής

Το αναρχικό επαναστατικό κίνημα στη Νότια Αφρική βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ίδρυση της Zabalaza Anarchist Communist Federation(ZACF) μιας περιφερειακής αναρχικής ομοσπονδίας που συνενώνει τις ομάδες Bikisha Media Collective (BMC), Zabalaza Books (ZB) και Zabalaza Action Group (ZAG) – οι οποίες είναι μέλη της Διεθνούς Ελευθεριακής Αλληλεγγύης (ILS) – καθώς και της ομάδας του Αναρχικού Μαύρου Σταυρού και ορισμένων μεμονωμένων αγωνιστών.

Η ZACF – η οποία θα δρα κάτω από ένα προσωρινό πρόγραμμα (του οποίου οι βασικές παράμετροι δημοσιεύονται στη συνέχεια) μέχρι που θα συγκαλεστεί ένα συνέδριο μέχρι το τέλος αυτού του χρόνου – έχει παρουσία στις πόλεις Γιοχάνεσμπουργκ, Ντούρμπαν και Κέϊπ Τάουν καθώς και μια δραστήρια ανάμειξη στις συσπειρώσεις ομάδων με την επωνυμία United Social Movements (USM) που αριθμούν περίπου 200.000 αγωνιστές στις πόλεις αυτές. Η Ομοσπονδία θα εκλέξει ένα γραμματέα διεθνών σχέσεων και ένα βοηθό περιφερειακό γραμματέα καθώς και μια ομάδα εργασίας για να συντάξει το τελικό πρόγραμμα της ZACF.

Πρόγραμμα της Αναρχικής Κομμουνιστικής Ομοσπονδίας Zabalaza (ZACF)

Δημοσιεύθηκε στην Αναρχισμός σε Αφρική και χαρακτηρίσθηκε , , , , , , , , , , , , , , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.